Badea spumegă la Antena 3, îl acuză pe Klaus Iohannis de complot și întreaga presă de fake-news în cazul Cercel!

0
773

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea, a criticat în termeni extrem de duri întreaga situație apărută în jurul proiectului lui Adrian Streinu Cercel și în special în jurul prevederii acestui proiect prin care se cere carantinare persoanelor de 65 de ani plus, prin ridicarea lor de la domicilii, în contextul mai multor măsuri ce sunt solicitate pentru o perioadă de 3 sau 4 luni!

Realizatorul de emisiuni de la Antena 3 vine cu ideea că totul nu ar fi decât o mare diversiune pregătită chiar la … Cotrocenu, evident cu acceptul preşedintelui României, Klaus Iohannis. Iată ce conțin fulminantele găselnițe ale lui Mircea Badea, apărute – cum altfel? – în chiar ziua în care președintele României a ieșit public – în mod firesc, după cum consideră majoritatea covârșitoare a observatorilor și analiștilor politici – pentru a calma și liniști o populație ce manifesta sentimente intense de spaimă și chiar panică.

„Vă arăt pas cu pas toată diversiunea la care mulți români au pus botul. A avut trei scopuri: glorificarea lui Werner, mazilirea lui Streinu Cercel și un experiment sociologic.

Asta pentru că oamenii nu pot citi decât titluri. S-a făcut și un studiu la nivel mondial care arăta că majoritatea oamenilor citesc doar titlul, nici nu mai intră pe articol.

Auzisem eu ceva ieri de documentul cu bătrânii de 65 de ani. Și azi m-am uitat la tv că se certa Stamule cu Teodorovici și, la un moment dat zice Stamule că documentul e din februarie.

Și Werner iese pe 21 aprilie, ca un erou, zicând: bătrâni, vă apăr eu de doctorul cel rău. Am citit tot felul de titluri, am citit și documentul. O să vi-l prezint și vouă.

Titlurile din presă sunt fake-uri, 100% minciuni. Astea au fost peste tot. Uriașul aparat de propagandă securistoido-prezidențial a propagat acest fake-news ca să stârnească panică asupra populației României”, a atacat în trombă Mircea Badea la emisiunea „În Gura Presei”.

Păi dacă există un document, de ce nu l-ai prezentat, Badea, ca să clarifici IMEDIAT lucrurile, nu așa ar fi fost normal?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here