STELIAN TĂNASE la Denise Rifai: „Ministrul Anisie, o panaramă! Mai sunt și alții pe lângă ea, dar tac, nu vreau să stric apele… noului guvern Orban”

0
511

Miercuri seara, după căderea guvernului Orban, scriitorul și politologul Stelian Tănase s-a aflat în studioul Realitatea Plus, ca invitat, în direct, al realizatorei Denise Rifai.

Nu vom lungi aceste rânduri, vom sublinia doar un aspect neașteptat al discuției purtate de cei doi. Cunoscute fiindu-i atenția și eleganța în exprimare, ba chiar și afinitățile sale liberale, vechi și foarte bine conturate, politologul Stelian Tănase a surprins pe toată lumea când a avut o exprimare total neobișnuită pentru el și extrem de dură la adresa câtorva miniștri ai cabinetului Orban, tocmai căzut, dar aflat încă la Palatul Victoria, ca guvern interimar.

Cea mai vizată a fost ministrul Educației, Monica Anisie, despre care la o precedentă emisiune Tănase a spus că ar fi bună, cel mult, să vopsească ușile pe la ministerul pe care îl conduce!

Ei bine, acum afirmația a fost și mai dură. „Ministrul Anisie, o panaramă, mai sunt și alții, dar tac, nu vreau să stric apele… noului guvern Orban”.

La care Denise Rifai a zâmbit, parcă ușor stânjenită… ”Domnuuu Tănase…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here