Ce mai face primarul PNL care a abuzat sexual, în biroul său, două minore traficate

0
348

PÂNĂ ACUM, DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ de la dezvăluirile din presă, NU S-A ÎNTÂMPLAT ABSOLUT NIMIC. PNL A ȚINUT CAPUL ÎN NISP, PRECUM STRUȚUL. După cum bine știe o țară întreagă, celebrul deja primar PNL, Damian Butnariu, din comuna Mogoșești Siret, a întreţinut „raporturi sexuale normale şi orale“ cu două fete, victime ale unei reţele de trafic de minori din zona orașului Paşcani. Nu am văzut însă nicio reacție promptă și indignată a președintelui PNL sau a altcuiva din statul român, așa cum s-a întâmplat, de pildă, cu bețivanul secretar de stat din PMP, prins băut la volan pe la Timișoara. Dar era de la PMP, atenție. Să înțelegem de aici că dacă ești primar PNL în România 2020 ai liber la sex în birou cu fete minore traficate?

totuși, într-un târziu, a apărut și o reacție. Conducerea filialei liberale de Iași a decis excluderea din partid a primarului PNL Damian Butnariu, din comuna Mogoșești Siret, DAR ABIA la o săptămână de la izbucnirea scandalului legat de faptul că a făcut sex cu minore, pe bani.

În cadrul ședinței Biroului politic al PNL Iași, excluderea lui Butnariu a fost decisă cu 29 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă și un vot nul.

În acest interval, cei de la PNL nu au avut reacții publice față de faptele primarului. Probabil pentru că fapta e destul de veche, de vreo 13 ani, iar codul moral al PNL e ceva mai permisiv, nu-i așa?, la o asemenea vechime…

Butnariu a recunoscut în instanță că a avut relații sexuale, chiar în sediul primăriei, cu două minore traficate de un proxenet local pentru 100 de lei, potrivit celor de la Radio Europa Liberă.

Informaţia cu primarul Butnariu, care a rămas membru PNL apare în dosarul în care mai mulţi proxeneţi periculoşi din acea zonă sunt judecaţi pentru fapte de trafic de carne vie pe care le-au comis în perioada 2007-2008.

Una dintre fete fusese răpită din fața școlii cu puțin timp înainte să fie vândută pentru servicii sexuale primarului liberal iar după ce a fost abuzată de primar fata a încercat să se sinucidă, mai scrie publicația locală.

Primarul, lovit între timp de amnezie, pe care o invocă pentru a justifica faptul că nu-și mai amintește aproape nimic despre cele petrecute în urmă cu 13 ani, a pus pe seama anului electoral ceea ce el califică a fi un „atac mediatic” la adresa sa din partea celor care „tânjesc” la funcția sa. Foto Facebook, Newsweek

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here