FOTO. Medicina fără perdea.„BLONDELE lui Ciocâlteu. ORGII sexuale, promovări pe fals și uz de fals la Medicină și în SpitaluL Sf. Ioan”

2
3865

Doctor Daniela Rădulescu – o promovare spectaculoasă… cu încălcarea Cartei UMF Carol Davila

Prin decizia rectorului UMF nr. 3717 din 3 decembrie 2019, dr. Daniela Radulescu – sef de lucrari la disciplina nefrologie a Spitalului Sf Ioan- a fost numita sef de disciplina Nefrologie si coordonator de rezidentiat. Felicitari doamnei doctor pentru aceasta promovare pe sfarsit de an !!!!!
Sa reamintim ca dr. Daniela Radulescu si dr. Ileana Vacaroiu au devenit virale, recent, gratie modalitatii inedite de a trata rezidentii: prin umilire si intimidare – conform principiului ce nu te omoara te intareste.

Probabil ca rezidentilor le este greu sa inteleaga si sa admita ca au un coordonator de rezidentiat numit prin incalcarea flagranta a Cartei UMF…dar acest aspect le poate fi de folos sa inteleaga realitatea sistemului medical romanesc si sa fie pregatiti pentru cariera lor.

Pe scurt, art 111 al Cartei UMF prevede: cadrul didactic cu cel mai inalt grad didactic este considerat sef de clinica sau dupa caz de disciplina. In cazul in care intr-o clinica sau disciplina exista mai multe cadre didactice cu cel mai inalt grad, seful de clinica sau de disciplina se desemneaza prin alegeri. Iar coordonatorul de rezidentiat trebuie sa fie seful clinicii respective. Cam asta precizeaza documentul fundamental al UMF si nu da nicaieri de inteles, in vreun fel sau altul, ca aceste prevederi ar fi optionale.

Ordinea gradelor didactice universitare, de sus in jos, incepe cu cel de profesor universitar, apoi conferentiar si –sub conferentiar- este seful de lucrari. In cazul nostru, seful de lucrari este dr. Daniela Radulescu. Iar seful de lucrari a fost recent numit coordonator de rezidentiat si sef de disciplina – desi doamna Radulescu nu este cadrul didactic cu cel mai inalt grad din clinica de nefrologie.

Dar nicio problema, se pare ca ascensiunea doamnei va continua – chiar daca se vor incalca in continuare norme si chiar prevederi legale – cu obtinerea postului de sef al Clinicii de Nefrologie prin concurs. Asta pentru ca In publicatia Viata Medicala a aparut recent anuntul scoaterii la concurs a postului respectiv. Pariem ca stim deja cine va castiga? Un sef de lucrari.

Dintr-un material spumos care circula pe anumite canale mediatice si, desigur, prin lumea medicala, aflam ca doamna doctor Daniela Radulescu face parte dintr-un club select, numit intre cunoscatori Blondele lui Ciocalteu.

Spicuim din acest material, care, in cazul ca s-ar dovedi real, si, din pacate, pare sa fie cat se poate de real, ar arunca o lumina cu totul noua asupra cariererelor si a meritelor celor implicate.

Blondele lui Ciocâlteu – Cariere construite pe fals, uz de fals și orgii sexuale în Universitatea de Medicină și Farmacie

Secția Clinică de Nefrologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” București s-a înființat în anul 1993 sub conducerea vestitului penal – condamnat definitiv – Prof. Univ. Dr. Alexandru Ciocâlteu.

Din Wikipedia aflăm că Alexandru Ciocâlteu s-a ridicat politic pe spezele celebrului PRM, Partidul România Mare, al nu mai puțin celebrului Corneliu Vadim Tudor. Alexandru Ciocâlteu a fost ales ca deputat în Parlamentul României, în legislatura 20042008, pe listele PRM, dar din iunie 2005 a devenit deputat independent iar apoi, abordând varianta arhicunoscută a traseismului politic, din februarie 2006 a devenit membru PD, axact atunci când steaua proaspătului președinte-marinar și pedist Traian Băsescu era în plină ascensiune, iar a lui Vadim Tudor pălea pe zi ce trece.

Printre primii angajați s-au numărat Doamna Dr. Rădulescu Daniela (fostă Rusu Daniela), actualmente șef de lucrări, medic primar nefrologie și medicină internă și Doamna Dr. Cristiana David tot șef de lucrări, medic primar nefrologie și medicină internă. Surse din Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” susțin că nu exista angajată a acestei secții care să nu fi trecut prin patul lui Ciocâlteu Alexandru. Nici doamna dr. Rădulescu Daniela și dna Dr. Cristiana David pare că nu au făcut excepție. Ele, de altfel, erau cunoscute în lumea medicală ca „blondele lui Ciocâlteu”. Tot din aceleași surse am aflat că partidele amoroase aveau loc în biroul lui Alexandru Ciocâlteu, iar aceste „distinse doamne” nu de puține ori erau surprinse ieșind cu chiloții și ciorapii în buzunar din cabinetul șefului.

În anul 1999 se zice că dna dr. Rădulescu Daniela chiar și-a părăsit soțul pentru Alexandru Ciocâlteu, dar acesta fiind căsătorit la acel moment nu a renunțat la soție pentru dna dr. Rădulescu Daniela, aceasta întorcându-se acasă cu coada între picioare la soțul ei căruia, datorită șocului despărțirii, i s-a declanșat o boală psihiatrică (n.r.: din aceleași surse). Se spune că datorită avorturilor multiple aceasta nu a mai putut avea copii, motiv pentru care a trebuit să înfieze.

CV-ul acesteia este și el o oglindire a vieții sexuale tumultoase.

–        In februarie 1998 este numită, prin concurs, asistent universitar la catedra de nefrologie a Spitalului „Sfântul Ioan”.

–        Tot începând cu anul 1998 își desfășoară activitatea medicală, cu jumătate de normă, în aceeași secție clinică, așa cum reiese dintr-o adeverință eliberată de Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” București. Această activitate a fost însă desfășurată în mod ilegal, ținând cont că în acest scop trebuia să fii medic specialist nefrolog, iar doamna doctor nu deținea la acel moment acest titlu.

–        Abia în anul 1999 a devenit medic specialist nefrologie, însă și acest lucru în mod total ilegal, ținând cont că, pentru a deveni medic specialist, trebuie să fii mai întâi medic rezident nefrologie, etapă pe care însă doamna doctor nu a parcurs-o. Modul în care aceasta a devenit medic specialist este așadar ilegal, fiind contrar Ordinului MS 1214/24.09.1993, potrivit căruia intrarea în rezidențiat se face prin concurs de rezidențiat organizat de Ministerul Sănătății, iar la concursul de rezidențiat nu se pot înscrie rezidenți aflați în pregătire.

      Având în vedere aceste ilegalități, nu poți decât să te întrebi cum au fost posibile. 

–        În 2001, la 2 ani după ce obține titlul de medic specialist nefrologie, devine medic primar nefrologie. Pentru a obține acest tilu, era necesară însă o experiență de minimum 5 ani în acea specialitate, experiență pe care doamna doctor nu o deținea la acea dată. Toate titlurile acestei doamne doctor par să fi fost obținute în mod ilegal.

Interesant este că președintele comisiei de concurs în acest din urmă caz nu era nimeni altul decât Alexandru Ciocâlteu.

–        În anul 2005 o numește tot Alexandru Ciocâlteu Șef de Lucrări.

Pe partea de medicină internă, parcursul său este la fel de spectaculos.

–    În 1992 doamna Dr. Rădulescu Daniela devine medic rezident medicină internă (clinica de pregătire – Spitalul Universitar București).

–    În 1994 devine medic specialist medicină internă. Aceasta pare că a făcut un rezidențiat de 5 ani în 2 ani, mai ceva ca „făt frumos”.

–     În anul 1999 devine medic primar medicină internă. Pentru a susține însă examenul de medic primar medicină internă, trebuie să ai o experiență de cel puțin 5 ani în medicină internă, experiență imposibil de acumulat de doamna doctor, ținând cont că aceasta a deținut doar jumătate de normă în secția clinică nefrologie, iar medic specialist medicină internă a fost începând cu anul 1994. Prin urmare, parcursul său este plin de ilegalități și pe partea de medicină internă. Din fericire, pe aceasta nu prea a practicat-o.

De altfel, doamna doctor deține aviz de liberă practică pentru ambele specialități: medicină internă și nefrologie. Doamna doctor nu îndeplinește însă condiția de experiență în domeniul medicinei interne, întrucât este necesar să ai o activitate de minimum 5 ani într-o specialitate ca să obții aviz de liberă practică pentru acea specialitate. Ținând cont că doamna doctor nu deține experiența necesară pe partea de medicină internă, rezultă că avizul obținut de aceasta este ilegal. Oare doamna doctor a putut obține avizul de liberă practică folosindu-se de o adeverință falsa dată de managerul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” București, dl. Robert Agafiței? Colegiul Medicilor din Municipiul București a verificat acest lucru?

Toate aceste ilegalități au fost făcute când Ciocâlteu Alexandru deținea funcții importanteꓽ director Direcția Sanitară București, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, președintele Casei Naționale de Asigurări și managerul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” București. Pare că în urma favorurilor sexuale doamna dr. Rădulescu Daniela s-a ales cu o carieră impresionantă bazată pe fals. Pentru că odată cu arestarea lui Ciocâlteu Alexandru această doamnă nu a mai beneficiat de sprijinul acestuia, în anul 2019 și-a găsit un alt sprijin, în persoana dlui Conf. Univ. Dr. Geavlete Bogdan, fiul Prof. Univ. Dr. Petrișor Geavlete, profesor acuzat în anul 2018 că a violat o pacientă. Dl. Conf. Univ. Dr. Geavlete Bogdan, promovat în clinica tatălui și director medical în cadrul aceluiași spital, sprijinit de dna Ministru Sorina Pintea și-a sacrificat poziția pentru doamna dr. Rădulescu Daniela, sabotând concursul unde participa aceasta pentru poziția de conferențiar universitar, când și-a dat seama că aceasta are punctaj cu mult mai mic decât concurenta sa. Interesant este că cei din conducerea Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, la auzul acestor abuzuri întreprinse de dl. Conf. Univ. Dr. Geavlete Bogdan, nu au luat nicio măsură, poate pentru că rectorul Acad. Ioanel Sinescu este tot urolog, iar directorul de departament, Prof. Univ. dr. Dan Mischianu, este tot urolog și după cum știm „corb la corb nu scoate ochii”.

Și pentru că ilegalitățile înfăptuite de aceasta nu au margini, în vremea când era șef de secție (normal numită tot de amantul său Ciocâlteu Alexandru în această funcție), se știe că Rădulescu Daniela a redus numărul de paturi din Secția Clinică de Nefrologie cu aproximativ 30, spațiul din secție astfel eliberat fiind închiriat (pentru o sumă derizorie) firmei SofMedica condusă de grecul Giorgios Sofianos. SofMedica deținea firma IHS ce avea în jur de 13-14 centre de dializă în toată țara. Giorgios Sofianos pare că era un vechi partener de afaceri al lui Alexandru Ciocâlteu și al Prof. Dr. Florian Popa, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila și fost manager al Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” București. În anul 2004-2005 Giorgios Sofianos a deschis primul centru de hemodializă în parteneriat public-privat la parterul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan”. Pentru că afacerile mergeau atât de bine, centrul de dializă fiind umplut cu pacienții internați în Secția de Nefrologie a spitalului anterior amintit, pare că Ciocâlteu Alexandru i-a vândut pontul și lui Florian Popa, astfel IHS își deschide al 2-lea centru în București, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” pe care acesta din urmă îl controla.

Dar, revenind la această doamnă doctor, pentru că a scris referatul de necesitate pentru cedarea spațiului din cadrul secției firmei SofMedica-IHS pentru ca aceasta să-și crească numărul de aparate datorită numărului mare de pacienți care erau introduși în dializă și apoi imediat trimiși la firma IHS, aceasta a primit un contract cu această firmă pentru pacienții trimiși. După ce a fost schimbată din funcția de șef de secție, și celelalte două doamne doctor care au urmat la cârma secției, Dr. Spătaru Daniela Margareta și dr. Smarandache Diana Steluța, au primit cadou de la același manager Ciocâlteu Alexandru tot contracte cu firma SofMedica-IHS pentru a le cumpăra tăcerea și pentru a trimite pacienți tot aceleiași firme. Gurile din spital spun că aceste două doamne au trecut și ele prin patul sau mai bine zis „biroul” managerului Ciocâlteu Alexandru. Se spune că relațiile sexuale cu aceste două doamne nu se desfășurau doar în interiorul spitalului, ci erau și în deplasare – de exemplu la Craiova cu dna dr. Spătaru Daniela sau prin alte țări când mergeau la congrese.

Fiind obișnuită să facă numai ilegalități, dr. Daniela Rădulescu continuă și acum la fel. Aceasta semnează în fals adeverințe cu „apt educație fizică” pentru copii, fără ca aceasta să fie medic pediatru, medic sportiv sau medic de familie. De altfel, în acest scop, ea utilizează ștampila secției de Nefrologie, cu acordul și știința șefei de secție dr. Ileana Văcăroiu. Șefa de secție Ileana Adela Văcăroiu a fost adusă în această secție tot de Alexandru Ciocâlteu, fiindu-i fină. Pentru că nu a reușit să prindă la rezidențiat un post de nefrolog, dna Ileana Văcăroiu după ce a terminat rezidențiatul de medicină de familie s-a folosit de nașul său pentru a ajunge medic nefrolog, acesta dându-i un post de asistent cercetare nefrologie și astfel cu ajutorul pozițiilor sale de la acea vreme i s-a echivalat rezidențiatul de medicină de familie cu cel de nefrologie, ocolind astfel concursul de rezidențiat. Pare că falsurile nu se opresc!

Celălalt medic, cunoscut ca fiind amanta de suflet a lui Ciocâlteu Alexandru, este David Cristiana – șef de lucrări, medic primar nefrologie și medicină internă. Se spune că legătura cu Ciocâlteu Alexandru este mai puternică, deoarece pare că cei doi au și un copil împreună pe care aceasta îl crește cu soțul ei. Se spune că șpăgile mari primite de Alexandru Ciocâlteu sunt în conturile Cristianei David.

Parcursul ei profesional este similar cu cel al Danielei Rădulescu.

Astfel, începând cu anul 1996 este asistent universitar in Clinica de Nefrologie a Spitalului „Sfântul Ioan”, fără sa fi fost medic rezident nefrologie. Similar doamnei Rădulescu Daniela, din 1996 are jumătate de normă în secția de nefrologie a acestui spital, fără sa fi fost medic specialist nefrolog, ocupând astfel această poziție în mod abuziv.

În anul 1999 devine medic specialist nefrologie (fără să fi fost medic rezident nefrologie).

In anul 2001, aceasta obține titlul de medic primar Nefrologie, fără a deține vechimea de 5 ani, necesară pentru a se înscrie la examenul de primariat. Cu atât mai interesant cu cât președintele comisiei de concurs nu era altul decât iubitul Alexandru Ciocâlteu.

În anul 1995 devine medic specialist medicina internă, iar în anul 2000 devine medic primar medicină internă. Similar doamnei Radulescu Daniela, nici doamna David Cristiana nu deține vechimea necesara pentru a se înscrie la examenul de medic primar medicina interna întrucât nu a avut activitate de minimum 5 ani în medicină internă.

Ca și în cazul dr. Rădulescu Daniela, aceasta nu practică medicina internă, fiind angajată într-o secție de Nefrologie, dar a obținut avizul de liberă practică în cele 2 specialități. Oare si această doamnă doctor a obținut avizul de liberă practică pe baza unei adeverinte false, emise tot de către managerul Robert Agafiței? Și această doamnă Dr. David Cristiana semnează adeverințe cu „apt educație fizică” pentru copii, fără să aibă specialitatea necesară. În același an ca dna dr. Rădulescu Daniela, obține titlul de șef de lucrări. Ciocâlteu Alexandru pare că nu a numit-o niciodată șef de secție pentru a nu-și expune conturile în declarațiile de avere.


2 COMENTARII

  1. Ce ordinare care spun de
    Altii ….ca sunt falși …in colaborare cu conducerea …umor… Ce afaceri ….necurate cu foști si actualii rectori de aici incepe… mi ar fi rusine sa mai spun ca lucrez la asa o clinica sau ca sunt medic sau ca predau la rezidenți ..ce sa i învăț…prostitutie .. si cum sa spun despre altii ca sunt falși

  2. Cine spune ala este ….spalati va fetelor si uitați va in oglinda …..sunteti urâte si murdare ….mi e scârba ca avem asa exemple …coronavirus ul pentru voi ….ar fi un cadou …minunat. Se ocupa Doamne Doamne si de voi in curand ca de ceilalti implicati …s a ocupat ….putin…ha ha mai urmeaza …. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here