Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă, puşi sub acuzare în Dosarul 10 august. Condamnări grele la orizont

8
69070

În PSD se vorbește tot mai mult despre iminenta punere sub acuzare a lui Liviu Dragnea, Carmen Dan și Viorica Dăncilă în Dosarul represaliilor cumplite din 10 august 2018. Cei trei vor fi excluși și din partid, ceea ce în cazul lui Liviu Dragnea, practic, s-a și realizat.

Se pare că declanșarea atacurilor lui Paul Stănescu la Viorica Dăncilă au legătură cu aceste informații.

Până în acest moment, doar Liviu Dragnea a fost audiat, ca martor, cu scandal, în dosar, în septembrie 2018. Potrivit informațiilor Comisarul.ro, în urma noilor probe furnizate de MAI procurorilor, în dosar va fi audiat și Raed Arafat.

„Fostul ministru Carmen Dan va fi pusă curând sub acuzare în Dosarul 10 August. Ea A COORDONAT acțiunea din Piața Victoriei. Mai mult, îl informa pe Dragnea despre tot ce se întâmpla acolo.

Nici prim-ministrul de atunci, Viorica Dăncilă, nu a fost străin de evenimente. Dimpotrivă, cu toate că a spus că era în concediu. Primea note informative din oră în oră sau chiar mai des”, spun surse din PSD.

Aceleași surse declară că cei trei vor fi excluși imediat din partid atunci când vor fi puși sub acuzare.

Și s-ar putea să urmeze condamnări mari, neașteptate acum.

8 COMENTARII

  1. Probabil suntem în punctul strategic al sinuciderii lui Milea. De acum mișcările se pot întoarce în orice direcție. Păzea. Justiția are șansa de a se replia pe ADEVĂR. Dacă vrea, dacă nu, poate să ia calea pribegiei.

    • bineinteles dracule, pt tot ce este impotriva lui dragnea si gastii lui de hoti, este responsabil johanis. hai pas la gunoi cu tine, neispraveala

  2. Toate dosarele lui Iohannis redeschise , dacă se vrea o justiție corectă. Dar slabe speranțe. Doar pt. asta vrea Iohannis desființarea SIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here