PSD joacă tare. Olguța și-a pus cumnatul șef la transportul public Craiova. Salariu, 3500 de euro

0
1742

Fostul primar al Craiovei și fost ministru al Muncii, deputata Lia Olguța Vasilescu a anunțat schimbări la conducerea societăților controlate de Primăria Craiova, potrivit unei postări pe contul său de Facebook.

„În ultimele luni, am avut audiențe cu câteva sute de cetățeni craioveni, la cabinetul meu parlamentar. Mulți dintre aceștia au reproșat calitatea serviciilor oferite de regiile administrației locale craiovene și atmosfera din aceleași regii și mi-au solicitat măsuri, dat fiind faptul că administrațiile PSD i-au obișnuit cu un anumit standard.

Drept urmare, am avut discuții cu primarul Mihail Genoiu și consilierii locali pe această tema. Craiova merită servicii de cea mai bună calitate, iar managementul instituțiilor trebuie să fie unul pe măsura așteptărilor!”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

Noul șef al RAT Craiova este Sorin Manda, cumnatul Olguței Vasilescu, în prezent city-manager prin Primăria Craiova. Pentru fiecare lună în care va sta în fotoliul de la societatea de transport local a Craiovei mazinul familiei Manda va primi 16.640 lei, potrivit pro-oltenia.ro

Publicația afirmă că cei mai fideli oameni ai Olguței Vasilescu sunt poziționați în fostele regii pentru a aduce bani pentru campanie și de a aplica măsuri dure pentru a mobiliza angajații la vot.

Noii șefi de la societățile Primăriei Craiova vor primi peste 16.000 lei în fiecare lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here