Românii, către Dragnea, după mesajul său ”patriotic” de pe FB. ”De dragul interesului tău personal ai sacrificat România, imbe….le!”

0
716

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat în închisoare, unde ispășește o pedeapsă de trei ani și jumătate pentru fapte de corupție, a postat un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României.

Mesajul a fost postat pe Facebook și este primul lansat pe rețeaua de socializare de Liviu Dragnea după arestarea sa din 27 mai a.c. Iată ce a scris fostul președinte PSD.

La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.

Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!”, este mesajul postat de Dragnea pe pagina sa de Facebook.

În tot acest mesaj lacrimogen, Liviu Dragnea a uitat cel puțin câteva lucruri, ca de pildă

  • cum de a ajuns – din dragoste de țară, desigur – după ce a intrat în politică, să nu mai poată locui pe o singură stradă, ci doar pe … două, datorită dimensiunilor uriașe ale vilei – și nenumăratelor sale anexe – din Alexandria;
  • din câtă dragoste de țară a plecat el de la PDL, care se scufunda, pentru a fugi la PSD-ul aflat în trend crescător;
  • ce se mai aude cu proprietățile sale din America de Sud, cumpărate tot din patriotism, fără îndoială;
  • de ce a distrus, efectiv, porcii din România, după ce a avut însă grijă să vândă mai bine de 10.000 de porci ai fiului său, ca și cum statul – adică el însuși – ar fi știut dinainte că pesta porcină africană avea să facă prăpăd; tot din patriotism, evident;
  • ca să nu mai vorbim de modul în care a jonglat cum a vrut cu 3 premieri ai României, Grindeanu, Tudose și Dăncilă, care nu au fost deloc niște îngerași -, pe care el i-a numit după niște interese personale și de partid, de moment, pentru ca apoi să îi arunce cât colo, în funcție de schimbarea acelorași proprii interese;
  • cum a dus PSD-ul în situația de a fi singurul partid care a depus o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern, va spune că din iubire imensă față de România, desigur… Și multe altele, asemenea…

Ei bine, ca o dovadă în plus că românii nu sunt nici pe departe lipsiți de inteligență, iată cum îi răspund cititorii unei alte agenții de presă, care a reprodus mesajul său de pe aFcebook. NE CEREM SCUZE PENTRU DURITATEA LIMBAJULUI, APARȚINE CELOR CARE AU POSTAT RĂSPUNSURI.

Cititoarea Bogdan Elena. De dragul interesului tău personal ai sacrificat România imbecilule…

Cititorul Perpessicius. Si noi iti dorim la si mai multi ani…
Asteptam Tel Drum…

Aceste comentarii pot fi găsite pe magnanews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here