Vedeta PSD, Claudiu Manda, probleme serioase după alegeri

0
2939

Una din vedetele incontestabile ale PSD – în ce sens, decideți dumneavoastră – a fost și este Claudiu Manda, soțul soției sale, Lia Olguța Vsilescu. Deunăzi, judecătoria din Bolintin Vale a respins contestația făcută de celebrul soț al Olguței. Acesta a ajuns în tribunal după ce a fost surprins conducând cu o viteză mult peste limita legală, 125km/h, în localitate. Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, proaspăt europarlamentar, a pierdut procesul prin care contesta sancțiunea aplicată de polițiștii din Giurgiu pentru depășirea consistentă vitezei legale. Decizia instanței poate fi contestată.

Judecătoria Bolintin Vale a respins contestația lui Manda, pe care a considerat-o ca „neîntemeiată”. „Respinge plângerea contravențională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare”, este soluția Judecătoriei Bolintin Vale. Vă reamintim că în luna aprilie, poliţiştii i-au suspendat permisul lui Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile, după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza oraşului Mihăileşti din judeţul Giurgiu.

Manda a fost atunci sancţionat și cu 1.305 lei. „La ora 16.00 aveam şedinţă la Senat. La 15.40, la Mihăileşti. Aveam şedinţă şi la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, declara atunci Cladiu Manda.

Şi soţia lui, Lia Olguţa Vasilescu s-a implicat în incident. Fostul ministru al Muncii a spus că i se pare jenant pentru Poliţia Română să dea pe surse informaţia că i-a fost suspendat permisul de conducere lui Claudiu Manda, pentru că a condus cu viteză. Mai mult de atât, social democrat a comunicat că se afla şi ea în maşină şi au plecat mai târziu din Craiova, acesta fiind motivul pentru care s-a apăsat pedala accelerației.

Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu s-au căsătorit pe finalul lunii martie. Evenimentul a fost sărbătorit la Ișalnița, într-o sală de evenimente de lângă Craiova, oraşul natal al celor doi şi locul unde şi-au început cariera politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here