Foto. INSULTE fără precedent. FIREA înjură cu FECALE sute de mii de români care au donat către un spital al copiilor bolnavi de cancer

0
21152

Oana Gheorghiu, fondatoare a asociației „Dăruiește viață”, care construiește, în București, din donațiile a sute de mii de români, primul spital pentru copiii bolnavi de cancer, a postat pe Facebook un mesaj dur – și justificat – adresat primarului PSD al Capitalei, Gabriela Firea.

Oana Gheorghiu face referire la o postare despre care aflăm că ar fi fost distribuită de pe contul personal de Facebook al primarului general, postare FĂRĂ PRECEDENT în România, cu un mesaj extrem de vulgar și de jignitor la adresa a peste 250.000 de români care au donat pentru ridicarea primului spital de stat din țară în care vor fi tratați copiii bolnavi de cancer.

Spitalul, construit exclusiv din fonduri private, se ridică în curtea Spitalului „Marie Curie” din Capitală și, odată cu finalizarea lucrărilor, va fi donat statului român.

Postarea distribuită de pe contul personal de Facebook, care i-ar aparține Gabrielei Firea: 

Ce să mai spui după astfel de defecații, decât …

Trăiască PSD, partidul care ne conduce spre noi culmi de glorie și civilizație, spre un un viitor luminos al patriei și poporului!

Proiectul spitalului dedicat copiilor bolnavi de cancer aparține Asociației „Dăruiește Viață”, organizație fondată de Oana Ghoerghiu și Carmen Uscatu.  

Oana Gheorghiu, una dintre fondatoarele Asociației „Dăruiește viață”, a sancționat aspru postarea și a scris pe pagina sa de Facebook:

„În mod normal am ignora o astfel de postare, mai ales atunci când vine de la o persoană pe care nu o cunoaștem, care nu ne cunoaște, despre care n-avem nicio idee.

Dar când Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, omul care gestionează bugetul și resursele celui mai mare oraș din țară, share-uiește așa ceva, defecând pe implicarea și susținerea a peste 260.000 de români, care au decis să construiască un spital pentru copiii bolnavi de cancer, primul după 30 de ani, asta nu poate să rămână necunoscut.

Ce fel de om trebuie să fii să îți bați joc de implicarea oamenilor și de cauza copiilor bolnavi de cancer, în timp ce porți cruci și te declari credincios și în timp ce ai avut miliarde pe mână și nu ai făcut nimic? Cum e posibil? Și ce fel de oameni apreciază asta?”, a scris Oana Gheorghiu, pe pagina sa de Facebook.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here