AUDIO tranșant. Cuc și Orlando, ale tinereții valuri. Și bucurii

0
850

Circulă vorba prin Transporturi că ministrul Răzvan Cuc ar dori-o pe o anume Denisa, o tânără și năvalnică stewardesa, în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București. Noi nu știm, nu băgăm mâna în foc. Dar așa se aude … Se tot aude.

El o dorește, ea nu prea, dar își dorește funcția… și uite-așa au trăit fericiți până la adânci bătrâneți ministeriale, care, cel puțin deocamdată, se tot prelungesc, de vreme ce premierul a interzis parlamentarilor PSD să participe la votarea noului guvern Orban. Toate șansele ca Denisa – în foto – și Cuc-ul său să zburde mai departe. Și în fond sunt tineri, cine, ce are cu ei…

Recent aflasem despre alte zburdălnicii ale – știți cum e reclama la Heineken – probabil celor mai frumoși și plini de vlagă miniștri PSD, Cuc și Orlando.

Astfel, fosta – sau încă actuala – amantă a ministrului Orlando Teodorovici, Loredana Constantin, precum și cumnata ministrului, Diana Costache, ambele unse directoare generale adjuncte în ministere mari, pe salarii uriașe, prima la Fonduri Europene, a doua la Finanțe, poartă o discuție „elevată” despre viitorul României, înregistrare prezentată de lumeapolitică.ro și preluată de evz.ro și curentul.ro

După ce Loredana se plângea că Teodorovici a infectat-o ȘI ARE DIN NOU MÂNCĂRIMI, iar Diana spunea că a avut și ea niște mâncărimi, fetele au luat-o la tocat pe Daniela Șerban, directoarea generală a Portului Constanța. Despre Șerban, care are 51 de ani și a absolvit în 1986 un liceu industrial și mai la maturitate o facultate, cele două interlocutoare spun că și-ar ridica fustița atunci când a avut un interes. De parcă Loredana care a fost măritată cu fiul lui Văcăroiu până în 2001, pe care l-a părăsit pentru Alex Erbașu, făcându-i doi ani mai târziu un copil lui Lobonț, și-ar fi ținut fustița coborâtă… Dar nu e nimic rău în asta, să fim înțeleși.
Daniela Șerban este descrisă nu tocmi plăcut de iubita și de cumnata zburdalnicului Teodorovici, cel căruia, CONFORM PROPRIEI declarații, i se spune Orlando doar seara…
Loredana Constantin povestea cum l-a „vânat” Daniela Șerban pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc – în foto – la un eveniment.
Tot din înregistrare am aflat atunci că ministrul Cuc a angajat-o pe amanta gravidă taman la TAROM.
Compania se află în subordinea Ministerului Transporturilor, dar ministrul a avut nevoie de un anume Mărgărit pentru a rezolva problema.

Și, stați putin … Denisa de care vorbeam ceva mai sus – se pare că e alta. Ce ți-e și cu tinerețea asta …

Dar mai bine ascultați… Sursa LUMEAPOLITICA.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here