Oficial. Suspectul olandez NU ESTE MORT

0
1151

Suspectul olandez din cazul crimei de la Gura Şuţii nu ar fi mort, conform surselor România TV. 

„Avem o informaţie BOMBĂ. Oficial, suspectul olandez nu este mort!”, a spus Victor Ciutacu. 

În cursul zilei de marţi, şi procurorul general interimar al României, Bogdan Licu, afirmase că informaţia morţii olandezului nu este încă verificată. 

„Ancheta continuă. Momentan, avem doar o informare de la omologii noştri din Olanda, dar nimic oficial legat de moartea cetăţeanului olandez”, a afirmat Bogdan Licu. 

De asemenea, avocatul Gheorghe Piperea crede că pedofilul olandez care a șocat România, dar și Olanda, nu s-a sinucis“Pedofilul ucigas olandez s-a sinucis la timp, în mod convenabil pentru toata lumea. Dacă nu a fost “sinucis” şi dacă există iad, sper să i se ofere găzduire stabilă acolo, pe următorii 3 mii de ani.

Olandezul care a omorât fata din Dâmbovița nu s-ar fi sinucis

Şi mai sper că minunatele organe de anchetă penală nu vor spune și de ăsta că era un lup singuratic care zburda în căutare de victime inocente și să închidă ancheta pentru trafic de persoane si alte nenorociri care se întâmplă în acel sat și cam peste tot în România”, a scris celebrul avocat, pe pagina sa de Facebook.

Luni după-amiază, polițiștii olandezi au transmis că Visscher Joop s-ar fi sinucis chiar sub ochii lor, care îl filau, în aşteptarea unui mandat din România. Marți au fost percheziţii la apartamentul pe care suspectul l-a ocupat în Bucureşti, în cele patru zile în care a fost în ţară. Au fost de asemenea descinderi în Olanda, unde anchetatorii verifică locuinţa bărbatului.

Mai mult. Părinții și unul dintre frații Adrianei Feraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița care a fost răpită și ucisă de pedofilul olandez, sunt convinși că suspectul este în viață și că sinuciderea reprezintă, de fapt, o pistă falsă.

Aceștia susțin că pista sinuciderii are drept miză clasarea anchetei care ar crea tensiuni diplomatice.

În acest sens, fratele Adrianei vrea să plece în Olanda pentru a se convinge că probele procurorilor olandezi coincid cu cele descoperite de autoritățile române în mașina pe care pedofilul a închiriat-o, potrivit România TV.

Colegii de clasă ai Mihaelei Adriana Feraru i-au adus, ieri, un ultim omagiu.
Elevii școlii de la care a plecat micuța și care ar fi fost ultimii care au văzut-o în viață au venit împreună cu profesorii lor și au depus flori și lumânări la casa colegei lor.

Mihaela a dispărut vineri după amiază, după ce a plecat de la școală, ea fiind găsită la mai bine de două zile după dispariție. Fetiță era moartă și avea urme de violență pe corp. Principalul suspect în acest caz a fost un cetățean din Olanda, care, potrivit șefului Poliției Române, avea antecedente penale.

Cetățeanul olandez avea un dosar greu: infracțiuni sexuale, violențe și conducere sub influența alcoolului, acesta venind în România de mai multe ori în ultimii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here