FOTO. Dăncilă, imagine controversată. S-a pozat cu două fetițe, alături de două arme

0
257

Premierul României Viorica Dăncilă a luat parte la festivalul „Toamna Cugireană” și s-a fotografiat într-o fabrică de arme, iar fotografia controversată a atras toate privirile.

Cum s-a fotografiat Viorica Dăncilă într-una din fabricile de armament de la Cugir

Viorica Dăncilă a apărut într-o fotografie controversată care a fost realizată la festivalul „Toamna Cugireană”. Premierul României apare alături de două fetițe în fața unui puști de asalt. Se pare că fotografia cu șefa PSD și cele două minore a fost realizată într-o fabrică de arme la îndemnul premierului, relatează presa locală.

În plus, Viorica Dăncilă a avut și o declarație legat de producția de arme și a precizat că speră ca acestea să fie produse în serie. „În primul rând, trebuie să încurajăm producţia de armament şi Armata Română prima dată să ia de la noi”, a declarat șefa PSD, potrivit digi24.ro. 

Înainte de această afirmație directorul fabricii de armament a menționat că societatea condusă de el produce o gamă de produse militare şi una de produse civile, subliniind că speră ca până la finalul acestui an să fie omologată arma tip NATO de calibru 5,56X45 de milimetri.  „Sperăm ca după ce o omologăm şi trecem de toate probele cu Armata, vom reuşi să o vindem şi Armatei Române”, a spus acesta. FOTO Fanatik

Viorica Dăncilă a fost prezentă la festivalul „Toamna Cugireană”

Premierul României a fost prezent în cursul zilei de sâmbătă, 21 septembrie, în orașul Cugir unde funcționează două fabrici de armament. Viorica Dăncilă a vizitat una dintre aceste fabrici așa cum am văzut mai devreme și a recomandat ca Armata României să achiziționeze armament de aici.

În plus, Viorica Dăncilă și Mihai Fifor au luat parte la „Toamna cugireană”, a vizitat Centrul Cultural Cugir, în interiorul căruia au fost amenajate mai multe expoziţii, printre care şi una cu o parte din tehnica produsă la Uzina Mecanică (UM) Cugir şi Fabrica de Arme Cugir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here