Cum a fost cu preinfarctul lui Cumpănașu

0
287

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a ajuns la spital. Acesta este suspect de preinfarct. 

Potrivit DCNEWS, Alexandru Cumpănașu, care a mai avut probleme cardiace, a ajuns la spital, fiind suspect de un preinfarct. 

Primele semne ale afecțiunii cardiac s-au manifestat în timp apărut în timp ce Cumpănașu participa la emisiunea „Punctul Culminant” moderată de Victor Ciutacu.

Potrivit postului România Tv, Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână.

Cumpănașu a plecat din emisiune direct laSpitalul Floreasca, unde a fost supus la un control medical amănunţit. Potrivit primelor informații apărute, Cumpănașu ar fi suferit un preinfarct. Potrivit https://www.romaniatv.net,  starea lui este stabilă, fără alte complicații.

Luni seară, Alexandru Cumpănașu a anunțat că a hotărât, alături de familie, efectuarea unei expertize, urmând să se depună în scris solicitarea către DIICOT privind expertiza ADN.

De asemenea Cumpănașu a anunțat că, alături de familie, a cerut realizarea unui experiment judiciar/expertiză în afara țării pentru a se putea constata dacă în aceleași condiții, cu aceleași materiale, același tip de dispozitiv ar fi putut arde acolo un corp uman cu aceleași caracteristici precum ale lui Alex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here