Doi morți lângă Constanța. Accident cumplit

0
593

Două persoane au murit, vineri seara,pe tertoriul județului Constanța. Este vorba de un cumplit accident produs pe DN2A, Constanţa-Slobozia, în care au fost implicate o motocicletă şi un buldoexcavator. În urma impactului, motocicleta a luat foc, iar flăcările s-au extins şi la excavator.

Doi bărbați au murit, vineri seară, într-un teribil accident rutier ce a avut loc la ieșire din localitatea Dorobanțu spre Hârșova, în care au fost implicate o motocicletă și un excavator.

Potrivit realitateadeconstanta.net, accidentul rutier s-a petrecut pe DN2A, după ce un buldoexcavator ar fi ieșit de pe o stradă laterală în drumul național și nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, pe care se aflau doi bărbați. Impactul a fost devastator, motocicleta fiind cuprinsă de flăcări.


În urma accidentului, unul dintre bărbați a murit pe loc, în timp ce al doilea a fost găsit inconștient, dar încă în viață de salvatorii deplasați la fața locului. Acesta a fost intubat, cadrele medicale încercând să-l păstreze în viață, dar eforturile acestora au fost în zadar, fiind declarat decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here