Numit de Dăncilă președinte al ANPC, se prezintă: am fost repetent, escroc, bătăuș de cartier, cămătar, am spălat bani, am firme off-shore în Panama și amante

1
20986

ANPC – Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, este o instituție foarte importantă a statului, cu o putere uriașă asupra tuturor agenților economici din România. Adică asupra tuturor firmelor, pe care poate chiar să le și închidă.

Din păcate, PSD permite ca un afacerist să-și controleze concurența dintr-o funcție publică!

De trei ani, românii s-au obișnuit deja cu numirile pe care PSD le face în funcțiile importante: agramați, repetenți, ba chiar și persoane cu trecut extrem de dubios.

Iată incredibilul caz al președintelui ANPC, un individ ajuns într-una din cele mai importante funcții din eșalonul doi al statului român. Horia Constantinescu a fost numit luna aceasta prin hotărâre de guvern în funcția de președinte al ANPC, prima măsură pe care a luat-o fiind aceea de a interzice bărbile și pletele la bărbați și minijupele și decolteurile la femei în instituție.

Într-un interviu fluviu acordat publicației INFO-SUD-EST, Horia Constantinescu ni se prezintă ca un autentic interlop. Constantinescu își pune viața pe tavă, mândru de sine, și declară că a avut prima oară nota scăzută la purtare în clasa a IVa, că a rămas repetent într-a XIa, că a fost bătăuș de cartier, că mătușa lui a omorât-o pe bunică-sa.
Revoluția l-a prins în clasa a IXa dar el, grozăvindu-se, susține că în ianuarie 1990 a fost ales președinte al FSN la studenți. Spune că a fost și la Mineriadă unde i-ar fi murit niște colegi, o minciună desigur pentru că în 13-15 iunie au murit șase bărbați și niciun adolescent.

Totodată, noul șef ANPC este nașul de cununie al lui Andrei Năstase și, la rândul său, Andrei Năstase i-a botezat lui unul dintre copiii pe care-i are cu două femei care sunt foarte apropiate între ele. Constantinescu spune că a făcut mulți bani negri pe care i-a investit în afaceri, adică exact definiția spălării de bani. Citiți (și vă minunați) interviul integral.

În episodul ”bodyguarzilor” care au venit să îl apere pe Liviu Dragnea la ÎCCJ, în octombrie 2017, Horia Constantinescu a declarat că este prieten cu doi dintre bărbații care l-au apărat pe fostul șef PSD  iar unul dintre bărbați „a lucrat la noi”, respectiv  la Bonton Palace, afacere derulată împreună cu Andrei Năstase.


Întrebat câte afaceri deține în prezent, Constantinescu răspunde relaxat că are atât de multe că nu le mai știe numărul: „Habar n-am. Sunt alea care sunt pe numele meu și alea care sunt pe numele altora. Habar n-am câte businessuri mai am.”
Rămâne desigur întrebarea cum poate un proprietar de afaceri să devină președinte la ANPC și să-și controleze concurenții, ba chiar să-i și închidă? Asta e Mafie, nu mai e conflict de interese, iar PSD și premierul i-au dat pe tavă o asemenea putere acestui individ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here