FRĂȚIA de la Caracal, polițiști-interlopi, era cunoscută la Ministerul de Interne. Dezvăluiri fără precedent

0
113

Remus Rădoi, controversatul personaj din Caracal la care „oamenii legii„ au apelat în momentul dispariției Alexandrei Măceșanu, adolescenta sechestrată de Gheorghe Dincă, a fost audiat în cursul zilei de marți la Poliția din Caracal.

Ceea ce a spsu el pare extrem de veridic și sunt declarații fără precedent în România.

Rădoi a susţinut că a anunţat Ministerul de Interne despre frăţia poliţişti – interlopi.

Acesta afirmă că i-ar fi adus la cunoştinţă situaţia secretarului de stat Gheorghe Nucu, dar fără efect.  De altfel, Nucu a fost la rândul său demis, la sfârşitul lunii trecute, după eşecul forţelor de ordine de a o salva pe Alexandra Măceşanu. 

”Numărul doi din MAI, secretarul de stat Nucu Gheorghe, era informat de mine încă de acum trei luni, că la nivelul Poliției Caracal există o conducere care informează grupurile infracționale despre ce se află în dosare, ce urmează se li se întâmple. Într-una dintre sesizări spuneam că șeful Poliției Caracal a anunțat un hoț că urmează să i se facă percheziții a doua zi. Am indicat un nume și date, politiști care mi-au spus când au mers la descindere cum s-a întâmplat. (…) Există factor polițienesc implicat cu certitudine și l-am documentat”, a mai spus Remus Rădoi, într-o emisiune la postul de televiziune B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here