Fără precedent. Primarul PSD al unui mare oraș, atac dur la liderii partidului: ”Mai terminați cu Legile Justiției!”

0
1173

Primarul PSD al unuia din marile orașe ale României, Brăila, este vorba de Viorel Marian Dragomir (43 de ani), i-a criticat foarte dur, duminică, pe liderii PSD, chiar în prezența acestora, cerându-le să înceteze atacurile la justiție, scrie DeBrăila.ro. Dragomir este considerat un apropiat al lui Mihai Tudose, fostul premier, care a trecut de la PSD la Pro România.

Dragomir a lansat atacul chiar în timpul Conferinței Extraordinare a PSD Brăila la care este aleasă noua conducere a filialei județene. În sală se află atât secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, cât și miniștrii Rovana Plumb, Dan Suciu, Sorina Pintea și Gabriel Leș.

Primarul orașului a fost aplaudat de social-democratii aflati in sala unde se desfasoara evenimentul, potrivit DeBraila.ro.

“Sunt trist pentru ca ne vedem la alegeri, pentru ca o parte din colegii nostri isi aleg un alt drum in viata. Sa discutam despre realizarile din judete, ca sa ia exemplu cei de la Centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Mai terminati cu Legile justitiei odata! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizeaza, schimbati discursul, stimati colegi de la Bucuresti. Ori le schimbati, ori nu le schimbati (n.r. Legile justitiei), dar abandonati subiectul. Ne fac rau tuturor! Stimati colegi ganditi-va pe cine trimiteti la televizor, la cine comunica”, a mai spus edilul Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here