Limbaj incalificabil, de ministru, în Parlament. ”Frumosul” Teodorovici: ”După ce că ești urât, mai ești și prost. Cîțule, ai auzit?”

0
364

Înainte de a se considera frumos – de vreme ce se adresează în acest mod colegilor săi, cum veți vedea mai jos, nu mai vorbim că era vorba de un senator -, ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici, ar trebui să ceară și părerea femeilor! Evident, nu a celor din subordinea sa. Noroc, însă, că femeile nu au ocazia să se pronunțe.

Așadar. Am văzut la tv cum s-au proferat jigniri fără precedent în Parlament, în timpul dezbaterilor la Legea Bugetului. Ministrul Eugen Teodorovici a avut un comentariu aparte la adresa senatorului PNL, Florin Cîțu.

Dezbaterile din comisiile reunite de buget finanțe din Camera Deputaților și din Senat pe legea Bugetului au durat, miercuri, mai puțin de o oră. Chiar dacă discuțiile păreau extrem de liniștite, fără comentarii punctuale pe amendamentele opoziției, un moment aparte a avut totuși loc.

În timp ce, de exemplu, senatorul PNL Florin Cîțu depunea un amendament, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament și a lansat la adresa lui Cîțu mai multe afirmații ironice și jignitoare, arată capital.ro.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, către senatorul PNL Florin Cîțu: ”Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”
Întrebat de jurnaliști de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a susținut că nu a spus nimic urât: ”Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeți ce înseamnă chiparos.” , a arătat ProTV.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here